Eiendom

TT Eiendom er en del av Terrengtransport Holding og holder fortrinnsvis på med utvikling og salg av bolig/hytte- og næringsområder.  I senere tid har vi også begynt med salg av næringsbygg og fritidshytter.

Næringsområder

Våre største områder er Jåbekk Industriområde i Mandal, Lohnelier i Søgne og Langrønningen i Bamble. På alle steder ligger det flere tomter klare for salg. Se mer info under dersom du ser etter ett sted å etablere ny virksomhet.

Jåbekk Industriområde

Ligger i kort avstand fra Mandal sentrum og E-39. Dette gjør området perfekt både til næring og industri. Se kart for plassering og mappe under for hvilke tomter / områder som er ledig.

På Jåbekk har vi også lagerhaller under oppreising som ligger for salg. For mer informasjon rundt disse kan du se
på Finn.no eller se vedlagt informasjon under mappe for Jåbekk under.

Lohnelier

Lohne næringsområdet ligger rett ved nye E-39 litt vest for Søgne. Det etableres egen avkjøring fra nye E-18 og har derfor god tilkomst for tungtransport. Mange store aktører har allerede etablert seg her, men nye områder er under opparbeidelse.

For mer informasjon om hva som er tilgjengelig, kontakt: Tom Eikså

Langrønningen

Rett ved nye E-18 i Bamble i Telemark er Langrønningen næringsområdet under utvikling. Området ligger rett ved Cirkle K sitt nye veiserviceanlegg. Her kommer tomter for næring og handel.

For mer info om hva som er tilgjengelig, kontakt Tom Eikså